Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Zakelijke & private investeerders in bedrijven

Wij begrijpen dat je als private investeerder graag rendement wilt behalen uit een goede belegging van jouw zakelijk vermogen in MKB-onderneming.

Investeren in ondernemers is investeren in mensen die kansen zien en benutten. Tegelijkertijd brengt ondernemen en investeren risico's met zich mee.

  • Startende en groeiende ondernemingen bieden enerzijds een hoger risico dan investeren in andere mogelijkheden.

  • Anderzijds krijg je met risicokapitaal en bedrijfsleningen vaak een hoger rendement dan bij reguliere zekerheden en beleggingsopties.

Wanneer je bedrijfsmatig wilt investeren in ZZP'ers en MKB-ondernemers, kun je via ons netwerk in contact komen met ondernemers die voldoen aan jouw risicoprofiel en passen bij jouw selectie­criteria.

Er wordt wel eens gezegd dat geld lenen geld kost, maar geld uitlenen kan natuurlijk ook geld opleveren.

Co-financierings­mogelijkheden

Wij investeren zelf ook zakelijk in ondernemingen, bijvoorbeeld door zakelijke leningen uit te zetten. Wij zijn bekend met de criteria en aandachtspunten voor een verantwoord en renderende inzet van beschikbare financiële bedrijfsmiddelen. Wellicht biedt jouw investeringsprofiel de mogelijkheid om samen met ons gestapeld te financieren.

Beroepsmatige zakelijke investeerder?

Indien jouw holdingsmaatschappij of investeringsbedrijf over een groter vermogen beschikt, bieden wij daarvoor een goede oplossing door zorgvoldig bedrijven te selecteren die passen bij jouw investeringsprofiel. Uiteraard waarborgen wij uw privacy en gaan wij discreet met uw informatie om.

Investeren in bedrijven is maatwerk

Wij voeren géén administratie ten behoeve van de geldnemer voor jouw investeringen. Wij innen ook geen betalingen als ware een Stichting Derdengelden, want wij fungeren niet als crowdfundingsplatform dat betalingen int en dergelijke.

Je investeert direct uit eigen naam in de MKB-onderneming behoud je zelf de volledige regie. Dat betekent ook dat je zelf de investerings­overeenkomst met ondernemer afstemt en uitvoert.

Wij brengen ondernemers - de vraag naar geld - en investeerders - het aanbod van geld - bij elkaar, met behulp van bedrijfskundig intermediairs.

Particulier investeren? Niet mogelijk!

Let op: Het is middels ons netwerk alleen mogelijk om met een zakelijk karakter te investeren in bedrijven. Particulieren kunnen dus niet via ons investeren. Win advies in via een daartoe bevoegd deskundig financieel vermogensadviseur, wanneer je als particulier verantwoord geld wilt beleggen of investeren.

Op internet zijn zogenaamde crowdfundings­platformen te vinden die particuliere beleggers accepteren. Informeer ook eens bij een bank, wat zij voor oplossingen hebben. Wij kunnen je in ieder geval hierover helaas niet verder helpen. Onze focus ligt uitsluitend op het zakelijke segment.

Start vandaag met investeren

Ben je geïnteresseerd in interessante investerings­proposities vinden in ons ondernemers­bestand? Of wil je graag dat onze deskundige bedrijfs­financierings­adviseurs voor jou op zoek gaan naar geschikte ondernemings­profielen?

Contact opnemen met Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Starterskrediet®. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Starterskrediet®.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

STARTERSKREDIET® CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.620× verstuurd

Onze Starterskrediet® specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur