Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Internationale crowdfundingcampagne voor The Things Network


Van de

Amsterdam – The Things Network is een draadloos netwerk van kleine apparaten met op dit moment dekking in Amsterdam. Via een crowdfundingcampagne op Kickstarter willen de initiatiefnemers het bereik verder vergroten. Investeerders kunnen een zendmast of een ontvanger financieren en daarmee de dekking en het gebruik van het netwerk uitbreiden.

Sinds augustus 2015 is er in Amsterdam met een miniem aantal zendmaster en medewerkers een dekkend draadloos netwerk gerealiseerd. Het verschil met normale WiFi is dat dit nieuwe netwerk tot wel 5 kilometer afstand kan zenden. Hiermee wordt er met gemak op afstand apparaten met elkaar draadloos verbonden. Dit in tegenstelling tot het alom bekende bedrade internetnetwerk dat door heel Nederland ligt.

Met het opgehaalde geld uit de crowdfundingcampagne kan het opensource-initiatief verder draagvlake en bereik krijgen. In Eindhoven - een stad met een technische tint van nature - wordt ook al zo'n netwerk aangelegd. Ook andere (grote) bedrijven zoals KPN zijn bezig met het ontplooien van een soortgelijk lange-afstands netwerk.

De toepassing van een lora-netwerk is met name bedoeld voor het incidenteel versturen en ontvangen van data. Bijvoorbeeld voor alarm- en incidentmeldingen. Er kan al geïnvesteerd worden vanaf €60 tot €200 in apparatuur.

Sleutelwoorden:
the things network, crowdfunding campagne, kickstarter, long range wifi, gemeente amsterdam, starterskrediet, startupfinanciering, investeerders, internet of things
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.231× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.