Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Nederlandse Waterschapsbank (NWB) koopt 2 miljard euro langlopende leningen over van ABN AMRO


Van de

Den Haag – De Nederlandse Waterschapsbank (NWB) - bekend als de bank van en voor de publieke sector - neemt gefaseerd 2 miljard euro aan langlopende zakelijke leningen over van ABN AMRO. De aankoop betreft de grootste overname ooit voor de NWB, aldus directeur kredietverlening Frenk van der Vliet van deze bank.

Een principe akkoord is bereikt. ABN AMRO verkocht deze portefeuille aan financieringen, omdat het segment niet tot haar kernactiviteiten zou behoren. Voor hoeveel de leningen worden overgedragen, wordt niet verteld.

Gefaseerde overdracht

De klanten, zoals academische ziekenhuizen, woningcorporaties en gemeenten, zijn nog niet allemaal over van ABN AMRO naar de NWB. Dit gaat in fasen gebeuren. De verwachting is dat eind januari 2019 de overdracht voltooid is na overleg met alle betrokken partijen.

Betere waardering, lagere rente

De NWB heeft een credit rating van AAA-Aaa, en de rating van ABN AMRO is A+. Door de betere credit rating is de NWB in staat om goedkoper te financieren, wanneer er een rente- of spreadherziening bereikt wordt bij een klant. Het doel van de NWB is om de financieringslasten voor publieke instellingen zo laag mogelijk te houden.

Sleutelwoorden:
zakelijke kredietverleningen, abn amro, nwb, aankooptransactie, bedrijfsfinanciering, overheid, publieke sector, credit rating, overname, 2 miljard, frenk van der vliet, akkoord, academische ziekenhuizen, woningcorporaties, gemeenten, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.620× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.