Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

DNB: 'Meeste ondernemers kloppen nog steeds eerst bij de bank aan voor zakelijke lening'


Van de

Zoetermeer – Zo'n 80% van de MKB-ondernemers oriënteerde in 2016 nog bij de bank voor een ondernemerskrediet, en 16% keek naar alternatieve financieringsmogelijkheden. In 2017 steeg het aandeel bedrijven dat ook alternatieve financieringsbronnen overweegt naar 20%. Dit blijkt uit de cijfers van de Financieringsmonitor 2017 van De Nederlandsche Bank (DNB).

Hoewel nog steeds de meeste bedrijven eerst in gesprek gaan bij hun bank voor het verkrijgen van een zakelijke financiering, begint een grotere groep ondernemers ook de route naar alternatieve financieringsbronnen te vinden. Maar waarom loopt het nog niet echt storm bij crowdfunding platformen en direct lending aanbieders?

Het European Centre for Alternative Finance en belangenorganisatie MKB-Nederland vermoeden te weten waarom ondernemers nog terughoudend zijn om een alternatieve financieringsroute te bewandelen: de markt van crowdfunding en direct lending is nog vrij nieuw en onbekend. Ook zou het juiste advies ontbreken (wanneer moet je als bedrijf nu bij welk loket aankloppen voor geld) en ontbreekt het aan transparantie (welke financieringsmogelijkheden zijn er nu precies voor jouw bedrijf).

Sleutelwoorden:
dnb, financieringsmonitor, starterskrediet, ondernemerskrediet, bank, crowdfunding, direct lending, advies, projecten, export, kredietunie
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.620× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.