Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

ABN AMRO en ING verwijzen MKB-klanten door naar alternatieve financieringsnetwerken


Van de

Amsterdam Zuidoost – Volgens berichtgeving van het ANP, de Telegraaf, ABN AMRO en ING zijn zowel ABN AMRO als ING ieder apart een samenwerking gestart met online netwerk platforms om hun MKB-klanten beter te kunnen helpen aan alternatieve bedrijfsfinancieringen. Zo is ABN AMRO de eerste Nederlandse partner van Opportunity Network, en is ING het britse Funding Options in Nederland aan het introduceren.

MKB-ondernemers zijn op zoek naar financierings­mogelijkheden die hun huisbank niet altijd kan verstrekken. De banken willen deze MKB-klanten blijven bedienen, door meer als 'netwerk'-partner op te treden.

De ABN AMRO is de eerste partner geworden van Opportunity Network. Dit online netwerkplatform is bedoeld voor topondernemers van bedrijven die meer dan 2,5 miljoen euro omzet hebben. Zij kunnen via het netwerk op zoek gaan naar groei­financiering, bedrijfs­uitbreiding of verkoop­kandidaten. Er zouden al 14.000 bedrijfsleider lid zijn. De Telegraaf noemt dit ook wel 'zakelijk Tinderen'.

ING is juist gaan samenwerken met Funding Options. De Telegraaf vergelijkt dit platform met een soort 'bol.com' winkel, waarbij de ondernemer naast bank­financiering ook andere financierings­opties kan vinden. Het platform brengt geen provisie in rekening, maar legt de 'successfee' neer bij de aanbieder van de financiering.

Hoewel de banken aangeven dat ze niet van de moeilijke MKB-financiering af willen geraken, is voorzitter Hans Biesheuvel van ONL nog sceptisch. Hij juigt de initiatieven van de banken toe om het MKB beter te helpen bij financiering, maar wil eerst zien of het allemaal wel echt gaat werken.

Sleutelwoorden:
ing, abn amro, opportunity network, funding options, gestapeld financieren, alternatieve bedrijfsfinanciering, starterskrediet, ondernemerskrediet, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.590× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.