Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Betaalapp Florin afgeklopt door Tikkie


Van de

Amsterdam – Startup Florin heeft 26 september 2017 na anderhalf jaar de stekker uit zijn betaalverzoekjes app getrokken. Dat melden de oprichters Bas de Vries en Andree Woons in een opgenomen Youtube video welke te zien is op de officiële website van Florin. Alle accounts voor de circa 13.000 leden zijn afgesloten.

Het is de jonge oprichters (pas 21 jaar oud!) niet gelukt om een Amerikaanse investeerder te vinden die het voortbestaan van Florin weer even kon zekerstellen. De totaal €250.000 die de oprichters tot nu toe in het bedrijf hebben gestopt is reeds besteed. Helaas is met de val van het doek een belangrijke droom van de oprichters om de banken een hak te kunnen zetten niet uigekomen.

Weggespeeld door grootbank

In Nederland was het voor Florin sowieso al moeilijk geld ophalen bij investeerders, zeker omdat het laatste jaar concurrent Tikkie van ABN AMRO enorm populair werd met inmiddels 1 miljoen gebruikers. Banken als ING en Rabobank was het met hun eigen betaalverzoekjes-apps Twyp en GRPPY ook niet gelukt om voldoende gebruikers te krijgen om rendabel te worden.

In het 3e kwartaal was Florin nog in gesprek met een Amerikaanse investeerder die reeds actief was in een gedeelte van Europa. Middels een mogelijke investering in Florin zou deze Amerikaanse partij voet aan val kunnen krijgen in het noorden van Europa. Maar op het laatste moment hebben de Amerikanen zich teruggetrokken. En daarmee was meteen het geld op voor Florin om nog verder te kunnen.

Sleutelwoorden:
betaalapp, mobiel, florin, tikkie, twyp, grppy, ceo, amerikaanse investeerders, 21 jaar, startupfinanciering, betaalverzoeken, gestopt, geld ophalen, starterskrediet, ondernemerskrediet, mkb, amsterdam, crowdfunding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.620× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.