Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Vijfde internationale investeerder in Nederlands MKB biedt zakelijke leningen aan


Van de

Amsterdam – Ondernemers die op zoek zijn naar zakelijke leningen kunnen sinds mei 2017 ook bij een buitenlandse bank aankloppen voor geld: de Luxemburgse Riverbank is namelijk begonnen met het aanbieden van ondernemersleningen in Nederland. Riverbank is hiermee de vijfde internationale financiële instelling die zich op het Nederlandse MKB richt.

De vier andere financieringsportalen komen uit Groot-Brittannië, Duitsland en Dubai.

Ieder type bedrijf een eigen voorkeurs funder

Elk van de buitenlandse investeerders heeft een eigen doelgroep gekozen van ondernemingen om te financieren. Waar het ene platform alternatief bedrijfskrediet aanbiedt tot €250.000,-, kun je bij het andere crowdfundingplatform terecht met financieringsbehoeften vanaf €750.000,-.

Alternatieve zakelijke kredietmarkt groeit

Hoewel de meeste bedrijfsfinancieringen nog steeds via de bank lopen, is de afgelopen jaren het totale bedrijfskrediet en startkapitaal via crowdfunding elk jaar verdubbeld in omvang. Met name de lage (particuliere) spaarrentestand, in combinatie met een goede betalingsmoraal van MKB-ondernemers, en zakelijke leenrente tussen de 7% en 14% maakt het voor nationale en internationale beleggers aantrekkelijk om geld te lenen aan bedrijven.

Meer dan de helft aanvragen alsnog afgewezen

Terwijl de banken volgens deze partijen 'alleen de allerbeste financieringsaanvragen honoren', accepteren de verschillende crowdfundingplatforms ook de meer risicovolle start-ups en bedrijven die nog niet zoveel jaaromzet of winstmarge behalen. Toch blijven de internationale investeerders voorzichtig als het gaat om verstrekken van zakelijk krediet. De internationale investeerders zetten in op stabiele groei van de kredietportefeuille, in plaats van snel en risicovol geld uitlenen aan bedrijven. Daarom wordt alsnog zeker de helft van de financieringsaanvragen van MKB-ondernemers afgewezen.

Sleutelwoorden:
luxemburg, riverbank, mkb, startupfinanciering, internationale investeerders, crowdfunding, starterskrediet, ondernemerskrediet, duitsland, dubai, engeland
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.620× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.