Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Starterskrediet® co-financieert Limburgse start-up PowerArea


Van de

Gouda – De ondernemers Jaron en Rob hebben voor de start-up van hun innovatieve bedrijf PowerArea Parkstad Limburg via een crowdfundingplatform €100.000,- opgehaald. Starterskrediet® heeft mede geïnvesteerd in dit duurzame indoor kart- en entertainment centrum project via het crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl. In totaal heeft PowerArea €910.000,- aan gestapelde financiering opgehaald van 4 typen financiers & investeerders.

De ondernemers hebben beiden affiniteit met de auto- en entertainment branche. Er is 2 jaar vooronderzoek aan de start-up van het bedrijf PowerArea vooraf gegaan. Om hun droom voor een eigen bedrijf te realiseren was er wel geld nodig. Het vermogen dat Jaron en Rob konden opbouwen uit hun (part-time) baan elders was ontoereikend om de overstap naar volledig ondernemerschap te kunnen maken.

Gestapelde financiering

Met alleen een bancaire lening van €440.000,- en een eigen vermogen van €70.000,- had PowerArea nog onvoldoende financiering opgehaald om de deuren van het kartcentrum te openen op locatie in Parkstad Limburg.

Door in te haken op de duurzame trend om met elektrische karts te rijden, konden de ondernemers nog eens €300.000,- ophalen via het Limburgs Energie Fonds (LEF). Middels een crowdfunding campagne hebben de ondernemers Jaron en Rob de resterende benodigde €100.000,- kunnen financieren.

Risico zakelijke investeringen

De ondernemers verwachten vanaf het 2e jaar winst te draaien. Het LEF-krediet betreft een achtergestelde lening, die PowerArea pas terug hoeft te betalen als er winst wordt gemaakt. Ook hebben de ondernemers regelingen getroffen met de verhuurder van het pand en de leverancier van de karts. Hierdoor blijft de lastendruk bij de start van de onderneming lager. De afbetalingen bank en de crowdfunders starten echter al na de 1e maand. Het rendement op zakelijk investeringen zoals deze blijft gepaard gaan met risico op dat het bedrijf waarin geïnvesteerd wordt de 5 jaar terugbetalingstermijn niet haalt.

Revolverend vermogen

Starterskrediet® wenst de ondernemers van PowerArea veel succes bij de start en groei van hun bedrijf. Met een deel van de opbrengsten uit de zakelijke investering kan Qoppa Holding (de houdstermaatschappij van Starterskrediet®) in de toekomst weer nieuwe ondernemers co-financieren.

Sleutelwoorden:
crowdfunding, powerarea parkstad limburg, gemeente kerkrade, provincie limburg, starterskrediet, bedrijfskrediet, ondernemerskrediet, stapelfinanciering, geldvoorelkaar, limburgs energie fonds, kartcentrum, persbericht
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.564× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.