Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Rabobank gaat ondernemers doorverwijzen naar crowdfunding


Van de

Utrecht – Slechts een deel van de ondernemers die bij Rabobank een zakelijke financiering aanvragen, krijgen daadwerkelijk een krediet toegewezen. De Rabobank gaat nu ook ondernemers helpen, die initieel afgewezen worden voor bancaire leningen. MKB-ondernemers die niet hun hele bedrijfsfinanciering bij de Rabobank kunnen onderbrengen, worden voortaan doorverwezen naar crowdfundingplatforms.

De samenwerking met de twee grotere crowdfunding­platforms heeft de Rabobank bekrachtigd met een overeenkomst. Daarin staat dat de Rabobank via alternatieve financierders alsnog probeert de ondernemer van krediet te voorzien. Middels slim stapelen van de bancaire lening en overige financieringsbronnen, kan de ondernemer alsnog geld ophalen.

Geen advies

Advies over crowdfunding kan echter niet bij de Rabobank ingewonnen worden. De Rabobank wil zich namelijk wel blijven focussen op het beheren van bancaire kredieten. Wel lanceerde de Rabobank begin 2016 een speciale financierings­indicator, waarmee ondernemers zelf kunnen bekijken welke financieringsmogelijkheden er bij en naast de bank zijn te verkrijgen.

Andere grootbanken

In 2012 probeerde ABN AMRO zelf een crowdfundings­platform op te zetten onder de naam Seeds, waar in 2015 weer de stekker uit werd gehaald nadat er 7 projecten waren gefinancierd. Wel wijst de ABN AMRO nog MKB-ondernemers op alternatieve financieringen met het financieringskompas.

ASN en De Amersfoortse zijn zelf ook zijdelings betrokken bij de promotie en stimulering van crowdfunding. Wat het beleid van ING momenteel is met betrekking tot ondernemers wijzen op crowdfunding, is ons momenteel niet bekend.

Sleutelwoorden:
crowdfunding, crowdfinanciering, starterskrediet, rabobank, abn amro, ing, asn, de amersfoortse, stapelfinanciering, mkb, midden- en kleinbedrijf, ondernemers, bancaire kredieten, zakelijke leningen, private investeerders
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.620× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.