Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Flexibel bedrijfskrediet voor werkkapitaalfinanciering per 1 juni 2016


Van de

Almelo – Ondersnemers in het Midden en KleinBedrijf (MKB) kunnen vanaf 1 juni 2016 een beroep doen op het flexibele bedrijfskrediet via de stichting voor de microfinanciering in Nederland. In combinatie met een reguliere bedrijfslening kan de onderneming zo gemakkelijker tot €25.000,- werkkapitaal financieren.

Bij een flink deel van de bedrijfsfinancieringsaanvragen bleek dat de ondernemer een stuk van het leenbedrag gebruikte voor werkkapitaal, zoals bijvoorbeeld het betalen van salarissen en rekeningen van leveranciers. Een zakelijke lening, met een vast aflos- en renteschema, past hier minder bij. Met name de kleinere MKB-ondernemer heeft de behoefte aan een stuk financiële flexibiliteit tot circa €25.000,-.

Nieuw product

Daarom introduceert de stichting voor de microfinanciering in Nederland een doorlopend zakelijk krediet als gestapelde financieringsvorm met een normaal starterskrediet of bedrijfskrediet. Dit flexibel bedrijfskrediet kan vanaf 1 juni 2016 aangevraagd worden, en vangt de schommelingen in het werkkapitaal op. De acceptatievoorwaarden zijn soepeler dan wanneer de ondernemer bij zijn/haar bank zou aankloppen.

Goedkoper werkkapitaal financieren

Doordat de ondernemer bij een flexibel bedrijfskrediet alleen rente hoeft te betalen over het opgenomen krediet, is deze financieringsvorm goedkoper dan wanneer de startende of bestaande ondernemer in één keer een groot vast bedrag leent en dat gespreid terugbetaald met rente.

Co-financiering

Het is mogelijk om het flexibele bedrijfskrediet te combineren met andere geldverstrekkers. Co-financiering met kredietunies, crowdfunding en bancaire leningen is mogelijk. Zo kunnen bedrijven met een lage solvabiliteit en laag eigen vermogen, alsnog hun plannen financieren en realiseren.

Sleutelwoorden:
flexibel bedrijfskrediet, qredits, microfinanciering, werkkapitaal, mkb, investeren, cashflow, doorlopend zakelijk krediet, schommelingen, rente, kredietlimiet, nieuw product
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.