Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Bedrijfsfinanciers

ZZP'ers en MKB-ondernemers kunnen onder andere bij de volgende bedrijfsfinanciers terecht voor het verkrijgen van een zakelijke financiering:

  • Banken (leningen en kredieten)
  • Crowdfundingplatforms (leningen en aandelen)
  • Private investeerders (leningen, kredieten en aandelen)
  • Kredietunies (leningen)
  • Kredietverstrekkers (niet bancaire leningen en kredieten)
  • Leasemaatschappijen (factoring en lease)
  • Participatiemaatschappijen (aandelen)

Onze bedrijfs­financierings­adviseur kan je helpen aan de juiste financierings­mix voor jouw onderneming. Zo heb je de meeste kans op een succesvolle financiering van de start of groei van je bedrijf.

Lijst van bedrijfsfinanciers?

Professional, log in met je account om de lijst van bedrijfsfinanciers te tonen, of maak een account aan als je zelf bedrijfsfinancier bent en ook in de lijst opgenomen wil worden.

Nieuw account aanmaken

U kunt zich hier (gratis) registreren voor een account.

Accounts zijn gekoppeld aan e-mailadressen. U logt dus in met uw e-mailadres.

Uw account wordt gekoppeld aan een profiel. In dit profiel kunt u aanvullende gegevens bewaren. Bij uw volgende bezoek kunt u deze gegevens dan weer raadplegen.

N.B. Voordat u gebruik kunt maken van uw account dient u uw e-mailadres te verifiëren. Na registratie ontvangt u een e-mail met daarin de instructies hoe u uw account kunt activeren.

NIEUW ACCOUNT AANMAKEN
5.798 accounts
Accounts zijn gratis en beveiligd met een wachtwoord. Door een account aan te maken en te gebruiken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, de gebruiks­voorwaarden en het privacybeleid. Geef uw wachtwoord nooit aan derden anders krijgen zij toegang tot uw (bedrijfs)gegevens!
Account­gegevens

Ontvang per e-mail direct een wachtwoord om in te loggen.

:

:

Profiel­type

Koppel je account aan een profiel.

Sommige profieltypen worden beoordeeld alvorens deze worden geactiveerd.

Overzicht profieltypen

Adviseur
Onafhankelijk financieel bedrijfsadviseurs krijgen toegang tot hun adviesregio, educatieve training, en andere benodigde documenten om startende en groeiende ondernemers deskundig te adviseren bij hun bedrijfsfinancieringsbehoeften.
Bank
Banken krijgen toegang tot het beheer van financieringsproducten en kredietrentes, en krijgen inzage in statistieken en rapportages alsook de mogelijkheid om advertentieprogramma's te gebruiken.
Bedrijf
Bedrijf (algemeen). Basisprofiel voor ondernemers die hun bedrijf middels advertenties onder de aandacht willen brengen bij financieringspartijen en gelijkgestemde ondernemers.
Beheerder
Beheerder - gebruikersgroep exclusief gereserveerd voor (selecte partners van) het beheerders netwerk.
Financier
Financiers (geen banken) verstrekken kredieten, leningen en (alternatieve) financieringen aan MKB ondernemers.
Gemeente
Gemeenten krijgen inzage in statistieken en rapportages en kunnen via hun account promotie voeren voor het gemeentelijke beleid voor wat betreft subsidies en regelingen voor startende en doorgroeiende MKB-ondernemers.
Investeerder
Investeerders krijgen toegang tot ondernemersprofielen op basis van hun investeringscriteria.
Ondernemer
Ondernemers (starters en groeiers) krijgen toegang tot hun gemaakte berekeningen, vergelijkingen, gedane aanvragen, als ook de samenstelling en de afhandeling van hun financiële dossiers (van ondernemingsplan tot bedrijfsfinanciering).
Provincie
Provincies krijgen inzage in statistieken en rapportages en kunnen via hun account promotie voeren voor het provinciale beleid voor wat betreft financieringen en subsidies voor startende en groeiende MKB-ondernemers.

:

Robot-of-mens test

Beantwoord de vraag om te controleren dat u inderdaad een slimme ondernemer bent (en geen computer).

Vraag:Maand waarin zomertijd ingaat

(5 tekens):

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn