Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Starterslening.com

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Zakelijke banken

Startende en bestaande ondernemers met een financierings­vraagstuk hebben behoefte aan contact met banken over tal van zakelijke diensten.

Via ons netwerk van zakelijke intermediairs kan jouw bank producten en diensten aanbieden binnen onze database aan startende en gestarte ondernemers.

Ook kan jouw bank innoveren door veelbelovende startups vanaf een vroegtijdig stadium te binden bij ontwikkeling naar een miljoenenbedrijf.

Kan jouw bank onverhoopt geen (gehele) bedrijfs­financiering aanbieden aan een zakelijke klant? Zet dan de financieringvraag uit via ons netwerk van intermediairs.

Bancaire producten voor ondernemers

Enkele voorbeelden van bancaire producten waar ZZP'ers en MKB-ondernemers naar op zoek zijn:

  • Het openen van een zakelijke betaal- en spaarrekening
  • Het afnemen van betaalmogelijkheden zoals (mobiele) pinapparaten en incasso's
  • Het afsluiten van een bancaire financiering
  • Het verzekeren van bedrijfsmiddelen

Wij kunnen onze ondernemers wijzen op deze en andere zakelijke producten van jouw bank.

Samen bedrijven financieren

Bij het bedrijfsmatige advies en de deskundige ondernemers­begeleiding die onze intermediairs aanbieden, komt de bank regelmatig in beeld. Ondernemers die op zoek zijn naar een gestapelde financiering, een financieringsmix, een combinatiefinanciering of hybride financiering weten nog niet altijd dat een bancaire financiering hierin een interessant deelcomponent kan zijn.

Evenzo slagen veel bancaire financieringen niet, omdat er nog een alternatieve financier ontbreekt of het financierings­vraagstuk niet (geheel) opgelost kan worden binnen de bank.

Relatie tussen zakelijke bank en Starterskrediet®
Relatie tussen zakelijke bank en Starterskrediet®

Wij verzorgen een arrangement aan zakelijke financieringen voor startende en bestaande bedrijven. Een bancaire financiering, zoals een bedrijfskrediet of ondernemerslening, behoort dus ook tot de mogelijkheden. Onze actieve samenwerking met banken, zowel op lokaal als nationaal niveau, is daarmee vanzelfsprekend.

Tevens ondersteunen wij banken met het vinden van een aanvullende / alternatieve financiering voor ZZP'ers en MKB-ondernemers.

FinTech koppelingen

Naast adviserende professionals beschikt ons team ook over de technische expertise om technische koppelingen te realiseren met bancaire platforms (bijvoorbeeld door middel van API's) en beveiligde gegevens­uitwisseling met onze startup- & bedrijvendatabase.

Op deze manier wordt integreren van financierings­alternatieven een betrouwbare, toegankelijke en schaalbare optie. Of jouw bank nu met één hoofdkantoor of met vele vestigingen in het land werkt.

Interesse gewekt?

Neem contact op met onze afdeling Corporate Partnerships voor onze SME (Smallcap) Bank Branding & Technology Solutions en voor meer informatie over innovatieve samenwerking.

Contact opnemen met Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Starterskrediet®. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Starterskrediet®.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

STARTERSKREDIET® CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.598× verstuurd

Onze Starterskrediet® specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur